Домашни бонбони от нахут

19/01/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Пътешествията из страната на вкусните и здравословни изкушения продължават "
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 028
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът се накисва за една нощ във вода. Тази вода се излива на другия ден и нахутът се сварява за около час.

Отцежда се и се оставя да се отцеди за половин час. Пасира се. Кайсиите и орехите се нарязват на ситно, смесват се с нахута.

Добавя се мед, сокът на лимона и портокаловия сок и се правят топчета. Поръсват се с какао, сусам и кокосови стърготини. Оставят се в хладилника за 2 часа.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар