Пълнени пикантни калмари

22/01/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 228
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калмарите се почистват и се измиват. Сваряват се за около 20 секунди.

Приготвя се плънка, като яйцата се режат на ситно, добавят се галетата, нарязаният на ситно магданоз, млякото, зехтинът и подправките.

С тази плънка се пълнят калмарите и се нареждат в тавичка. Заливат се с малко вода.

Отгоре се нареждат парченца масло. Ястието се пече на 200 градуса 30 минути, като се полива от време на време със соса от печенето.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар