Неаполитански специалитет с кайма и бадеми

25/01/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо693
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се накисва, изстисква се и се добавя към каймата. Бадемите се нарязват на ситно и заедно с яйцето, сметаната, сока на лимона и настърганите на ренде лук и чесън се добавят към каймата.

Накрая се добавят солта и захарта. Сместа се разбърква добре и се слага в намазана с мазнина тава.

Запича се до златисто в предварително загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 13:53
явно тази кухня не е моята, но не ми се струва, като нещо което ще да грабне вкусовете ми
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв