Акула в белтък

03/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 112
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • акула - 600 г филе
  • яйца - 4 бр. белтъци
  • чесън - 1 скилидка
  • олио - 80 мл
  • лимони - 1 бр.
  • брашно - 80 г
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 1/3 ч.л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на ситно чесън.

Запържват се в загрятото олио, като се обръщат внимателно. Сервират се веднага.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар