Салата от карфиол

от АленаНовак
07/03/2010
"Когато доматите и краставиците слизат от трапезата, на тяхно място достойно застава карфиолът!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 430
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на малки розички и се измива добре. Задушава се в подсолена вода, в която се сипва и олиото. Когато карфиолът се задуши се изважда и изцежда.

Млякото се разбива и в него се слага счукания чесън.

Все още топъл върху карфиола се полива с млякото. Отгоре се поръсва с черен пипер и червен пипер и ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

дуди
дуди
20.11.2014 17:12
Уффффф купих си карфиол, но нямам магданоз...голяма съм шундофера. Дали ще стане без магданоз!?
1
0
Лидия
Лидия
19.09.2013 19:27
Благодаря, спасихте ме. Нападнаха ме гости, а нямах нищо за салата, освен карфиол. Получи се чудесно с тая рецепта и сега си чакам гостите спокойно. :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти