Фахитас с телешко месо

04/02/2015
Mariana
отMarianaДжедай55793719
"В настроение ли сте за пикантни експерименти в кухнята?"
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 265
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото контрафиле на пържоли с дебелина около 0.5 см. Натрийте го с подправките, залейте го със соев сос и го оставете поне 2-3 часа, за да се маринова.

Почистете зеленчуците добре и ги нарежете на ситно. Прехвърлете ги в дълбока купа, добавете царевицата и червения фасул, подправете ги и разбъркайте добре. Маринованото месо се пече на скара по 2-3 минути от всяка страна.

Палачинките (може да ги замените с питки тортияс) се запичат за кратко на скарата, в средата им се поставя по малко от телешкото месо и се залива със зеленчуковата смес.

Фахитас се завиват и се поднасят топли.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!