Свински суджучета

11/02/2015
Демирева
отДемиреваНовак
Приготвяне120 мин.
Общо120 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо954
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 3 кг полутлъсто
  • сол - 22 г на 1 кг месо
  • черен пипер - 8 г смлян
  • бахар - 3 г смлян
  • чубрица - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете месото в машинка за месо или ако не разполагате с така, го накълцайте със сатър ситно. Омесете го с подправките, като посоченото количество е за 1 кг месо.

След като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета.

Те се провесват на сухо и проветриво място да съхнат.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!