Фетучини по сицилиански

14/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Спечелихте ни още на фетучини, а щом споменахте и по сицилиански - сърцето ни е ваше завинаги "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 002
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фетучините се сваряват ал денте - сърцевината да е плътна. Лукът се нарязва на ситно и заедно с каймата се запържва в маслото. Залива се с доматеното пюре, разредено в малко вода.

Когато течността се изпари наполовина, се добавят предварително сварените фетучини.

Заливат се с бульона и се поръсват със сол и черен пипер. Оставя се за малко на слаб огън и преди сервиране се поръсват с настърган пармезан и босилек.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

dontworrybehappy:)
dontworrybehappy:)
06.03.2015 22:34
Надявам се да проработии....
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв