Брускети с пекорино, чесън и домати

07/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186278912
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 466
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната. Направете малки разрези на доматите, след това ги сложете в купа и ги залейте с вряща вода. Оставете ги така за 2 минути и махнете кожата.

Нарежете доматите на четвъртини, махнете семената и ги нарежете на ситно. Смесете доматите с пекориното и 2 ч.л. пресен риган.

Овкусете със сол и пипер, добавете 1 с.л. зехтин. Обелете чесъна и натрийте с него нарязания хляб. Загрейте 2 с.л. зехтин в тигана и запечете филийките, докато станат хрупкави.

Наредете хляба в тава за печене и разпределете върху него доматената смес. Завършете с малко моцарела най-отгоре. Запечете за 3-4 минути, гарнирайте с останалия риган и поднесете брускетите.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар