Клафути от зеле, чушки и бекон

08/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Солено клафути - ама разбира се, че трябва да опитате това невероятно френско изкушение "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо380
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява. Зелето се реже на ситно, чушките се режат на лентички, беконът се реже на тънки лентички. Беконът, чушките и зелето се смесват, добавя се сол, захар и намачканият чесън.

Яйцата се разбиват със сметаната, добавят се подправките. Добавя се на части брашното и сместа се разбърква.

Сместа със зелето и бекона се изсипва в тава, намазана с мазнина, залива се с тестото и се пече 30 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар