Лазаня с риба тон

12/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо509
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Добавя се брашното и се запържва до златисто. Сваля се от котлона и внимателно се налива млякото при непрекъснато бъркане.

Поръсва се със сол и черен пипер и се връща на котлона. Вари се до сгъстяване при непрекъснато бъркане. Добавя се половината настърган кашкавал и горчицата и от този сос се сипва на дъното на тава.

Нареждат се кори, заливат се със сос, слага се рибата тон, покрива се с домати, нарязани на кръгчета, и така се редува до изчерпване на продуктите, като се завършва с риба, която се залива със сос.

Поръсва се с останалия кашкавал, покрива се с алуминиево фолио и се запича на 200 градуса около час. Малко преди да е готова лазанята, се маха фолиото и се запича до получаване на златиста коричка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар