Гъбен пастет с червено вино

11/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор1143267676
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо242
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кората на филийките хляб и ги нарежете на триъгълници. Сложете ги във фурна да се запекат за 10 минути.

Загрейте олиото в тиган и запържете нарязаните лук и чесън. Добавете гъбите и гответе още няколко минути, докато гъбеният сос се поизпари.

Налейте виното към гъбената смес и кипнете. Намалете огъня и гответе, докато течността се изпари напълно. Махнете от огъня и овкусете със сол и черен пипер.

Оставете пастета да се охлади. Прибавете крема сиренето към изстиналата смес, поръсете с подправките. Сервирайте гъбения пастет с изпечените тригълници хляб.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар