Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Глазирани зеленчуци

Глазирани зеленчуци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Глазирани зеленчуци1 / 2
08/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6
"Изключително ефектни глазирани зеленчуци, които са отлична гарнитура към всякакви видове меса и риба"

Необходими Продукти

  • моркови - 460 г
  • краставици - 1 бр. голяма
  • ряпа - 460 г
  • масло - 60 г
  • захар - 9 кубчета
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и обелете зеленчуците. Нарежете ги на дължина. Разтопете маслото в голям тиган и добавете зеленчуците, захарта, сол и черен пипер.

Сипете вода, колкото да покрие зеленчуците. Гответе на силен огън, докато водата се изпари. Оставете зеленчуците леко да се карамелизират и ги сервирайте като гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: