Калайджийска манджа с лук и люти чушки

21/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се обелва, нарязва се на парчета и се запича на скара заедно с лютите чушки.

Чушките се режат на дребно, поръсват се със сол и се заливат с олиото и половин литър вряла вода.

Добавя се празът. Ястието се похлупва с капак и се оставя да престои половин час.

Добавя се натрошеното сирене и ситно нарязан магданоз и се сервира.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар