Пилаф с пушена сьомга и артишок

05/04/2016
Mariana
отMarianaИноватор54292712
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо109
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и задушете 4-5 минути до прозрачност. Добавете пресования чесън и пържете още 1 минута, като разбърквате от време на време.

Сложете ориза и запържете, докато поеме мазнината. Налейте пилешкия бульон и кипнете. Подправете с дафинов лист и оставете ястието на тих огън да къкри.

Пилафът се готви 25 минути, докато поеме цялата течност. Отстранете дафиновия лист, добавете маслото и настъргания кашкавал.

Поръсете с парченца пушена сьомга и отцедения артишок, разбъркайте, поръсете с пресен магданоз и поднесете.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар