Варени круши с джинджифил

02/03/2015
Marianaот MarianaИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо317
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Обелете крушите, разполовете ги по дължина и ги почистете от семки. Смесете водата със захарта и кипнете. Варете на тих огън 5 минути.

Сложете в тигана крушите с плоската страна надолу. Добавете лимона, нарязан на едро, пръчката канела, карамфила и джинджифила.

Оставете крушите да поврят 10 минути. Свалете от огъня и извадете от сиропа лимона и канелата.

Аранжирайте крушите в чиния, залейте ги със сироп и поднете топли или студени.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар