Варени круши с джинджифил

02/03/2015
Mariana
отMarianaДжедай54293718
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо429
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете крушите, разполовете ги по дължина и ги почистете от семки. Смесете водата със захарта и кипнете. Варете на тих огън 5 минути.

Сложете в тигана крушите с плоската страна надолу. Добавете лимона, нарязан на едро, пръчката канела, карамфила и джинджифила.

Оставете крушите да поврят 10 минути. Свалете от огъня и извадете от сиропа лимона и канелата.

Аранжирайте крушите в чиния, залейте ги със сироп и поднете топли или студени.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар