Шоколадов мус по баскски

27/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810131
"Балсам за небцето и душата "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 980
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупете шоколада и го разтопете заедно с водата до получаването на гладък крем.

Махнете от огъня и оставете да се охлади, след което смесете с маслото. Добавете рома и разбийте жълтъците един по един.

Разбийте белтъците и ги прибавете към шоколадовата смес. Сипете муса във формички и охладете за 2-3 часа. Гарнирайте със сметана и поднесете.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

николай
николай
27.02.2015 15:49
къде се слагат жълтъците..... само не разбрах ???
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!