Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Ананас на скара с джинджифилов сироп

Ананас на скара с джинджифилов сироп

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Ананас на скара с джинджифилов сироп1 / 2
01/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • ананас - 1 бр.
  • мед - 3 с.л.
  • джинджифил - 1 бр. корен
  • вода - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ананасът се разрязва на 8 части по дължина. Приготвя се сироп, като джинджифилът се обелва и се настъргва на ситно.

В горещата вода се добавя медът и джинджифилът, разбърква се и се оставя за 10 минути. Прецежда се.

Ананасът се пече на скара, като се полива със соса. Пече се по 4 минути от всяка страна и се сервира топъл или студен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: