Тарталети с пикантни гъби

14/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810053
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо719
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. С точилка разточете филийките хляб, възможно най-тънко. В 4 форми за тарталети разпределете разточените филийки и ги запечете във фурната.

Нарязаните гъби се изсипват в тиган, добавя се чесънът, горчицата и пилешкият бульон и всичко се задушава, докато гъбите омекнат и течността се редуцира наполовина.

Извадете гъбите от тигана и ги дръжте на топло. Кипнете соковете, които са останали в тигана, за да получи гъст сос, овкусете със сол и пипер.

Гъбената смес се поръсва с магданоз и див лук, след което се разпределя в изпечените тарталети. Сипете отгоре соса от тигана и сервирайте веднага.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!