Дип от печени патладжани

09/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810096
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 276
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 бр. големи
  • чесън - 1 скилидка
  • сусамово олио - 1/4 ч.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните, отрежете капачетата им и ги запечете в грил тиган заедно с необелената скилидка чесън.

Оставете ги да се охладят и след това ги обелете и ппасирайте, заедно с чесъна, сусамовото олио, лимоновия сок и кимиона.

Овкусете със сол и пипер. Сервирайте с хляб и листа зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!