Дип от печени патладжани

09/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279416
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните, отрежете капачетата им и ги запечете в грил тиган заедно с необелената скилидка чесън.

Оставете ги да се охладят и след това ги обелете и ппасирайте, заедно с чесъна, сусамовото олио, лимоновия сок и кимиона.

Овкусете със сол и пипер. Сервирайте с хляб и листа зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар