Дип от печени патладжани

09/03/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо879
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 бр. големи
  • чесън - 1 скилидка
  • сусамово олио - 1/4 ч.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните, отрежете капачетата им и ги запечете в грил тиган заедно с необелената скилидка чесън.

Оставете ги да се охладят и след това ги обелете и ппасирайте, заедно с чесъна, сусамовото олио, лимоновия сок и кимиона.

Овкусете със сол и пипер. Сервирайте с хляб и листа зелена салата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар