Провансалски тарт

09/03/2015
Анонимен
отАнонименДарт Вейдър1186279144
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо623
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Пригответе тестото, като смесите продуктите и замесите. Разточете на тънка кора и сложете в плитка форма.

Сипете доматите във вряща вода за няколко секунди, след това ги обелете и нарежете. Нарежете и лука. Разтопете маслото и добавете доматите, лука, подправките и доматеното пюре.

Покрийте с капак и задушете на тих огън за 30 минути. Махнете от котлона и оставете да се охлади. Разбийте яйцата и ги смесете със сиренето, сол и черен пипер. Сипете ги в доматената смес.

Изсипете пълнежа в тестото, отгоре декорирайте с филетата аншоа и черните маслини, на които са махнати костилките. Запечете тарта в загрятата фурна за 40 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар