Веганска крем супа от карфиол

10/03/2015
Mariana
отMarianaИноватор54293715
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо756
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса и запечете чесновата глава за 30 минути. Извадете я и я оставете да се оглади.

Загрейте олиото и задушете ситно нарязания пресен лук и наситнения праз за 2-4 минути. Добавете накъсания на розички карфиол и продължете да задушавате ястието.

Сложете обеления чесън, залейте със зеленчуковия бульон и варете 30 минути на тих огън. Пасирайте супата и добавете ядките, които също сте пасирали в блендер.

По желание може да поръсите с малко пресен копър преди поднасяне.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар