Сотирани моркови

11/03/2015
Marianaот MarianaИноватор / Автор
"Ако зайчетата можеха да готвят, те непременно щяха да си хапват сотирани моркови "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 827
  • Преглеждания за месеца370
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете само моркови, които са свежи, с наситен оранжев цвят и твърди. Добре е преди кулинарната обработка да ги обелите.

Нарежете морковите на кръгчета или пръчици и ги запържете на умерено силен огън за 3-4 минути. Целта е да омекнат леко, но да останат хрупкави.

Когато станат готови, поръсете със захарта, за да се глазират и разбъркайте добре.

Може да ги поднесете като самостоятелно ястие или като гарнитура към печени и задушени меса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар