Пилешки пържоли с чеснова марината на скара

12/03/2015
Mariana
отMarianaДжедай54293718
"Според мнозина пилешките пържоли с чеснова марината не са подходящи за консумация по време на изискан обяд заради характерната миризма на чесън. Ние не споделяме това мнение "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 179
  • Преглеждания за месеца461
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща плитка купа смесете пресования чесън, водката, лимоновия сок, чеда и подправките и разбъркайте много добре. Отстранете кожата на пилешките бутчета и ги сложете в маринатата.

Оставете месото за 24 часа в хладилник, след което отцедете и изпечете върху силно загрята скара по 6-8 минути на страна.

Поднесете пържолите с гарнитура от свежа салата по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
11.02.2016 20:26
Разбрах че си нямаш и понятие от готвене а от иновация да не говорим. Нито познаваш подправките нито тяхното рационално ползване.
Да нахвърлиш безразборно един куп подправки и с това да заличиш автентичният вкус на основният продукт не е никаква иновация.
Предполагам че не си изпробвала нито една от рецептите си и още по-малко четеш кави неща пишеш. Сама ще се очудиш как при приготвянето на рецептата изчезват или се проявяват продукти .... магия накаква.
0
0
найник
найник
23.02.2016 23:45
А аз разбрах, че ти си един рядко срещан тъпанар, нямаш име, нямаш нито една рецепта тук, но иначе си компетентен по всички теми на кулинарията - кажи си размерите на болния мозък и веднага ще ти предложа рецепта как да се сготви една порция от 20 такива мозъка! Егото ти е голямо, но само когато си на тъмно, понеже вече разбрах, че трудно вдяваш ще се изразя по-конкретно, криеш се зад анонимността (някои му викат паравана на нета). Комплексиран си от нещо, но естествено не знаеш къде те стяга чепикът и си го изкарваш на другите. Научил си се да използваш сложни и неразбираеми думи и термини, но основните ти познания са от Гугъл. Неграмотен си, но не се отказваш да пишеш. Злобен си, но това не те прави кулинарен ГУРУ. Най-страшното е, че си безполезен и вероятно много добре го осъзнаваш, но продължаваш да се гърчиш и пържиш в собствената си злоба. Не се сърди на другите, че си самотник, вероятно и смотаняк! Навсякъде говориш за разходи, време, порции, икономии - за теб готвенето е разход на продукти, време, ток и т.н., с две думи "разбрала ти свиня от кладенчова вода", важното е копанката да е пълна! Завалия!!!
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв