Свински котлети на скара

12/03/2015
Тонко
отТонкоНовак
"Мариновате, печете и хапвате с любимата гарнитура. И наздраве!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 840
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте всички съставки за маринатата без солта и соевия сос. Залейте с маринатата пържолите в тава и ги оставете да престоят няколко часа (най-малко 1 час), като ги покриете с прозрачно фолио.

Добавете солта и соевия сос 15 минути преди да сложите котлетите да се пекат.

Загрейте скара и намажете реотаните с половин глава лук, за да не залепва месото.

Изпечете котлетите по 3-5 минути от всяка страна - в зависимост от дебелината им.

Поднесете свинските пържоли с гарнитура по избор - картофена салата, зелева салата, зеленчуци на грил и т.н.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар