Грис хайвер

13/03/2015
Lyubka Pavlova
отLyubka PavlovaНовак2
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 568
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме гриса и разтопяваме маслото.

Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус.

Може да го използвате за гарнитура към леки ястия или за сандвичи, както съм направила аз.

Бон Апети!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Яница Николова
Вкусотия!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв