Пълнени яйца с шунка

15/03/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо806
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр. твърдо сварени
  • шунка - 100 г
  • коняк - 4 с.л.
  • сос бешамел - 100 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете яйцата и ги разполовете надлъжно. Извадете жълтъците и ги пасирайте. Смелете шунката и я разбъркайте с бешамеловия сос. Прибавете пасираните жълтъци, коняка и подправете с черен пипер и сол.

С тази смес се напълват белтъците. Сервирайте с клончета магданоз и по желание добавете маслини, ивички шунка и моркови на кръгчета.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар