Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Маринован пържен език

Маринован пържен език

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Маринован пържен език1 / 2
07/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3-4
"Мариновайте предварително и сгответе за минути и да не забравите да поднесете с бяло или червено вино!"

Необходими Продукти

  • език - 3 броя свински, сварени
  • пипер - 1 ч.л. шарен на зърна
  • люти чушки - 1 брой, ситно нарязана
  • чесън - 1 пресована скилидка
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 5 с.л.
  • мед - 1 к.л.
  • сол - 2 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете езиците на тънки резени. Залейте ги с маринатата, приготвена от всички продукти и ги оставете така за 1 или 2 денонощия, като ги покриете с кърпа или капак.

От време на време раздрусвайте съда с капака, за да се омесват вкусовете.

Изпържете маринования език в сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: