Супа от леща с пушени ребра

22/03/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 807
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Направете запръжка от 1 с.л. брашно и 2 с.л. олио, разредете я и и я изсипете при лещата и ребрата.

Щом месото започне да се отделя от ребрата, ги извадете, накъсайте месото на парченца и върнете в супата.

Щом се свари лещата, овкусете и сервирайте. Това е много вкусна и лесна за приготвяне супичка.

Опитайте още Супа от леща, Супа от червена леща, Шунка с леща, Леща чорба, Леща яхния.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар