Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб с броколи и моцарела

Хляб с броколи и моцарела

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Хляб с броколи и моцарела1 / 2
26/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • тесто за пица - 300 г
  • броколи - 300 г
  • моцарела - 120 г
  • орехи - 1/3 ч.ч смлени
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • сусам - 1 с.л.
  • босилек - ½ ч.л нарязан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Броколите се пускат във вряща вода за 2 минути и се вадят, като се отцеждат. След като изстинат, се нарязват на едро.

Моцарелата се реже на кубчета, чесънът се реже на ситно. Тестото се разточва и отгоре се слага плънка, приготвена от нарязаните броколи, моцарелата, чесъна, босилека и орехите.

Навива се на руло, което се намазва с разбитото яйце и се поръсва със сусама. Запича се в предварително загрята на 220 градуса фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

maria
maria
невероятно вкусно стана!ползвах за тесто рецепта от сайта за италианско тесто за пица и стана просто уникално вкусно!благодаря за рецептата!
28.03.2015 12:56
1