Кремсупа от броколи, карфиол и сирене Бри

24/03/2015
Mariana
отMarianaДжедай56193720
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 719
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и зехтина и запържете ситно нарязания лук до омекване. Добавете пресования чесън и пържете още 1-2 минути, след което налейте водата.

Сложете едро нарязаните картофи и морков, кипнете и варете до омекването им. Сложете накъсаните на розички карфиол и броколи и варете до омекването им.

Свалете от котлона, поръсете с магданоз и пасирайте ястието. Налейте прясното мляко, подправете на вкус и върнете обратно на печката. Оставете супата да кипне и отстранете от огъня.

Преди поднасяне поставете във всяка порция по малко сирене Бри. Предложете на гостите си препечени филийки, намазани с масло и натъркани с чесън или чеснови крутони.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Eli Sty
Eli Sty
01.10.2016 22:04
сготвих по подобен начин, само че задуших морковите и не добавих сирене и прясно мляко, а добавих сметана и краве масло .вс останало е като по -горе написаната рецепта ,която аз следвах и мн благодаря за това.стана мн вкусна крем -супа
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!