Пилешки бутчета по мексикански

29/03/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
"Знаем че в Мексиканската кухня най-важното е да е пикантно! Опитайте предложението ни за Пилешки бутчета по мексикански тук"
Приготвяне2 мин.
Готвене60 мин.
Общо62 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 586
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени пилешки бутчета се овалват в половината червен пипер и се нареждат в намазана с мазнина тава. В останалата мазнина се запържват нарязаните на ивички чушки и нарязаният на ситно лук и чесън.

Поръсват се с останалия червен пипер и се добавят отцедената царевица и настърганите на ситно домати.

Със задушените зеленчуци се покриват пилешките бутчета, поръсват се със сол и се поливат с чили сос.

Запичат се в загрята предварително на 220 градуса фурна около час. Готовото ястие се поръсва с розмарин и се сервира.
подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар