Задушено агнешко с лук

14/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279416
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 612
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1/3 от разтопеното масло, малко вода и сол задушете нарязаното месо. Нарежете гъбите на ивички, пиперките и зеления фаусл на ситно и заедно с граха ги задушете в другата 1/3 част от маслото.

Нарежете на ситно лука и го задушете в последната част от маслото. Прибавете месото и дозадушете.

Сервирайте месото с лука и гарнитура от задушените гъби със зеленчуците.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар