Кисело зеле по руски

02/04/2015
Готвач.бг
отГотвач.бгНовак
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо883
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцаното зеле наредете много добре в буркани. Между пластовете зеле редете настъргани ябълки, цвекло, целина и боровинки.

Притиснете много добре, защото в буркана не трябва да има въздух. Завършете с листа зеле отгоре и притиснете с тежест, за да може зелето да си пусне сока.

Съхранявайте бурканите на хладно място.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
06.02.2016 20:55
Определено в рецептата си прекалил със солта и си забравил да кажеш че ябълките трябва да са кисел сорт
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв