Пиле с фъстъчен сос

03/04/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 018
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Част от зехтина се загрява и в него се запържват нарязаните на ситно чушка, лук и чесън. Изваждат се и се долива останалата мазнина, в която се запържва нарязаното месо.

Готовото месо се изважда и зеленчуците се връщат в мазнината, като се добавя и фъстъченото масло, подправките и бульонът.

Оставя се да къкри на слаб огън при непрекъснато бъркане до сгъстяване на соса. С готовия сос се залива месото, което се слага в тава и се запича на 180 градуса във фурната.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар