Свински сърца на скара

04/04/2015
Игнат
отИгнатНовак
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 821
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте сърцата, подсушете ги и ги нарежете на филийки.

Смесете бялото вино със зехтина или олио и изцедения лимонов сок. Поръсете месото с черен пипер и залейте с маринатата. Оставете да престои за поне час в хладилника в покрит съд.

Загрейте скарата. Всяко парче сърце се взема, отцежда се, посолява се и се мята на скарата. Пекат се до готовност от двете страни.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
15.05.2016 23:11
В сърцата няма мазнина,не стават ли сухи?
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 22:33
не се ли стягат? сърца съм правила единствено сушени.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв