Свински пържоли със зеленчуци

05/04/2015
"Обещаваме сърцето си на онзи, който ни приготви тези невероятно вкусни мариновани свински пържоли "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 533
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете марината от бирата, черния пипер, червения пипер, меда и солта. В нея сложете пържолите да се мариноват за 2-3 часа.

След това изхвърлете маринатата и сложете в оребрен тиган олиото и чесъна (нарежете скилидките на две). Когато олиото се загрее, намалете котлона и сложете пържолите. Когато са готови, ги поставете в тенджера, за да останат сочни, ако няма да ги консумирате на момента.

Обелете картофите. Нарежете ги заедно с гъбите на едро. Сложете ги в тава заедно с маслото, кърито, розмарина, кимиона и сол на вкус. Сложете ги на 180 градуса за 25-30 мин., като след 10-та минута ги разбъркайте един път. За сос може да използвате майонеза.

Опитайте още: Свински пържоли на тиган със зеленчуци, Мариновани свински пържоли, Задушени свински пържоли, Свински пържоли с пълнеж, Сочни свински пържоли, Свински пържоли с лук, Крехки свински пържоли.подобни рецепти тук

5 11
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар