Пълнени патладжани с нахут

08/04/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 520
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се почистват, измиват се и се срязват наполовина по дължина.

Вътрешността се издълбава и се нарязва на ситно, добавят се нахутът, орехите, натрошеното сирене, черният пипер и нарязаната на ситно чушка.

Сместа се разбърква добре и с нея се напълват половинките патладжани. Поръсва се с настърган кашкавал и се запича във фурната на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар