Пъстърва с чесън и сметана

15/04/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Чесънът се разделя на скилидки, които се пекат, без да се белят, в загрята на 220 градуса в продължение на 20 минути.

Белят се, като изстинат, и се намачкват с вилица до пюре. Копърът се нарязва на ситно и се добавя към чесъна. Добавя се сметаната и всичко се разбърква. Добавя се солта и пиперът и сместа се разбърква.

Рибата се почиства, главата, опашката и плавниците се махат. Всяка риба се подсушава добре и се запържва в загрятото олио на силен огън по 4 минути от всяка страна.

Огънят се намалява, тиганът се похлупва с капак и рибата се готви още 5 минути. Полива се с чесновия сос и се сервира веднага.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар