Пилешка супа Саламура

17/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай54293719
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 824
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте пилето с 1 л вода, добавете пилешки бульон и сварете до готовност, като внимавате да не го преварите.

След това го извадете, отцедете го и го запечете на скара до придобиването на златиста коричка. Накъсайте на парчета, които приберете на топла.

Междувременно опечете и обелете чушките, почистете ги от семките и ги накълцайте в хаванче. Изпечете доматите, обелете ги и ги запържете на тиган с олиото до изпаряване на излишната течност.

Прехвърлете зеленчуците в бульона от варенете на пилето, овусете със сол и пресован чесън, добавете накъсаното пиле и поднесете супата, обилно поръсена с магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

от село
от село
20.04.2015 19:41
Ние правим саламура с домашно пиле, без домати, без кубче бульон, но с много чушки. Яде се лют, горещ и солен.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв