Пачи крак с масло, чесън и магданоз

16/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай56193720
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 384
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете гъби. Ако са по-едри, може да ги срежете на две-три.

Изпържете ги за 10-15 минути, докато се изпари водата в тях.

Добавяме ситно нарязания магданоз, сол и черен пипер, както и нарязаните на ситно скилидки чесън.

Запържваме ястието за още 1-2 минути. Поднасяме самостоятелно като предястие или салата или като гарнитура към различни видове меса.
подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!