Пълнени домати с яйца

17/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Топло предястие за всички, които обичат да замезват добре "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 889
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязват се капачета на доматите и се издълбава вътрешността. Издълбаните домати се отцеждат, а след това се нареждат в намазана с масло тавичка и се посоляват.

Във всеки домат се слага бучица масло и се счупва по 1 яйце. Пекат се около 20 минути в средно затоплена фурна.

Поднасят се топли, поръсени с настъргания кашкавал и счукан черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар