Пълнени домати с яйца

17/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Топло предястие за всички, които обичат да замезват добре "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 991
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

  • домати - 1 кг
  • масло - 1 пакетче, краве
  • яйца - 10 броя
  • кашкавал - 150 г
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязват се капачета на доматите и се издълбава вътрешността. Издълбаните домати се отцеждат, а след това се нареждат в намазана с масло тавичка и се посоляват.

Във всеки домат се слага бучица масло и се счупва по 1 яйце. Пекат се около 20 минути в средно затоплена фурна.

Поднасят се топли, поръсени с настъргания кашкавал и счукан черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар