Пълнени домати с яйца

17/09/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Топло предястие за всички, които обичат да замезват добре "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 773
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изрязват се капачета на доматите и се издълбава вътрешността. Издълбаните домати се отцеждат, а след това се нареждат в намазана с масло тавичка и се посоляват.

Във всеки домат се слага бучица масло и се счупва по 1 яйце. Пекат се около 20 минути в средно затоплена фурна.

Поднасят се топли, поръсени с настъргания кашкавал и счукан черен пипер.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 1
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар