Салата с репички и френски дресинг

21/05/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо801
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Салатата се измива, листовете се нареждат върху кърпа, за да се премахне излишната влага. След това се накъсват на едро.

Чушките се режат на ивици, репичките се режат на тънки резенчета. Репичките, чушките и накъсаната салата се слагат в купа, поръсват се със сол и се разбъркват добре.

Приготвя се дресинг, като зехтинът, оцетът и горчицата се слагат в буркан, затваря се с капак и се разтръсква енергично, за да се смесят съставките.

С този дресинг се полива салатата и се оставя за 10 минути в хладилника, след което се сервира.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар