Телешко месо със спанак

02/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810277
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 078
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете месото с чесъна, задушете санака в подсолена вода за 15-тина минути. Смесете месото с 1 от яйцата и няколко лъжици кисело мляко.

Прибавете галета до получаване на необходимата твърдост.

Отцедете спанак и го нарежете на ситно, смесете го с останалото кисело мляко и добавете ситно нарязан копър.

Добавете разбитото яйце към получената смес. В намазнена с масло тавичка излейте половината от млечната смес.

Върху нея подредете каймата, залейте с останалата млечна смес и поръсете с разтопено краве масло. Запечете ястието в умерено загрята фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар