Сочни шишчета от свинско месо

28/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай54293719
"Сочни шишчета с неустоим аромат, които са най-вкусни в приятна компания!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 018
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета и поставете в дълбока купа. Поръсете с подправките (без солта и лука), залейте с бялото вино и оставете да се маринова поне за 12 часа в хладилник.

На следващия ден нанижете шишчета като редувате парче месо, бекон и от време на време люта чушка. Изпречете приготвените шишчета на силно загрята скара, като от време на врече мажете с маринатата.

Приберете изпечените шишчета в купата от мариноването, захлупете и оставете 10 минути да се задушават. Поднесете сочните шишчета със салата по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар