Хляб с брашно от лимец и маслини

29/04/2015
Marianaот MarianaИноватор / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 664
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете содата с киселото мляко и оцета. Оставете да шупне, след което добавете яйцата и олиото и разбъркайте добре.

Добавете пресятото брашно, солта и розмарина. Разбъркайте добре, като целта е да получите тесто с консистенцията на кексово тесто.

Добавете нарязаните на колелца маслини, разбъркайте и изсипете в предварително намаслената и набрашнена форма за печене.

Поръсете със сусам по желание и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 45 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар