Постни домашни бонбони

04/05/2015
Marianaот MarianaИноватор / Автор
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 429
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете меда с тахана. Смелете орехите и нарежете стафидите на дребно. Добавете пшеничния зародиш, овесените ядки и канелата и бавно ги добавете към меда и тахана.

Разбъркайте много старателно полученото гъсто тесто. Приберете сместа за 10 минути в хладилник, след което късайте топчета от нея и оформете бонбони.

Готовите бонбони оваляйте с кафява захар и съхранявайте в хладилник до поднасянето им.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

maria
maria
01.01.2016 13:52
Страхотни стаанаха! Нямах пшеничен зародиш и сложих 1 чаша овесени ядки и добавих повече тахасн и мед,за да се получи консистенцията и се получиха невероятни!
0
0
Име
Име
24.12.2015 17:49
Бонбоните са много вкусни и сполучливи. Браво.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв