Пикантни скариди с чесън

08/05/2015
Mariana
отMarianaДжедай56193720
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 278
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете скаридите в тиган с незалепващо покритиe е и затоплете на слаб огън. След това залейте зехтина и задушавайте 5 минути. Добавете пресования чесън и ригана.

Пържете до омекването на чесъна. Поднесете върху листа от свежа салата, те са отлично допълнение към бяло вино.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Кое е пикантното на скаридите? Чесъна ли? Хубава рецепта, но бих добавила и едно люто сухо чушле, за да станат наистина пикантни, тъй като много обичам.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!