Хлебен шоколадов пудинг

11/05/2015
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай5098145
"Знаете ли, че най-вкусният шоколадов пудинг се прави без брашно?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо974
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете маслото, шоколада, захарта и млякото в малка тенджерка и ги загрейте на тиган, докато захарта се разтвори.

Оставете настрана да се охлади. Разбийте яйцата и ги прибавете към шоколадовата смес.

Намазнете форма за печене, нарежете хляба на филии и топвайте всяка в шоколада. Редете ги във формата.

Залейте с оставащата смес и запечете в загрята на 200 градуса фурна за 25-30 минути.

Поднесете шоколадовия пудинг с плодове по избор, както и със сметана или сладолед по желание.

Опитайте още Пудинг с извара и стафиди, Пудинг с киноа, Руски ябълков пудинг, Пудинг с шоколад, Австрийски оризов пудинг, Пудинг с ябълки, пудинг Дипломат.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар