Шоколадови бишкоти с орехи

09/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279601
Приготвяне35 мин.
Готвене40 мин.
Общо75 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо719
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете шоколада на водна баня, след което го смесете с маслото. Пресейте брашното с бакпулвера в купа. Добавете захарта, гриса, портокаловата кора, яйцето, ванилията и орехите. Към тази смес сипете шоколадовата и смесете до получаването на тесто.

Сложете го на набрашнена повърхност и го разделете на две. Всяка половина се оформя като руло с дължина 28 см. Запечете в загрята на 160 градуса фурна за 25 минути.

Оставете да се охлади и нарежете на резени. Върнете бишкотите в тавата и запечете за още 10-тина минути. Оставете да се охладят, поръсете с пудра захар и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар